4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Am vrut de mai demult sa încerc reţeta asta. Poate pentru ca mi-era poftă de un desert acrişor cu lămâie sau poate doar din pură curiozitate. Cert este ca mi-a plăcut foarte mult rezultatul si am câteva idei de deserturi la care l-aş putea folosi....pentru ca runda asta am papat-o pur şi simplu....
Ouăle le batem bine, apoi adăugăm zahărul, coaja şi zeama celor două lămâi şi seminţele din batonul de vanilie.
Punem totul la bain-marie şi amestecăm continuu până ce se îngroaşă, apoi dăm deoparte de pe baia de abur şi adăugăm untul. Se amestecă până s-a dizolvat complet.Se dă la răcit.
Se poate servi si ca atare sau folosit la alte dulciuri ca sos, amestecat cu frişcă bătută ca şi crema etc.
Poftă bună!
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult